Weidemann land-en tuinbouwmachines

De hoogwaardige kwaliteit van Weidemann betekend voor u een veilige investering. Door de lage onderhoudskosten, betrouwbaarheid en extreme prestaties bij een gering brandstofverbruik realiseert u zich dat u het veel eerder had moeten doen. Maar het is nooit te laat. U verdient de aanschafkosten van een Weidemann zo terug.

(Telescoop) Knikladers – voor allen die hogerop willen

De Telescoop serie bestaat uit alle knikgestuurde wielladers uitgerust met een uitschuifbare hefarm, de telescoop arm. Het bijkomende voordeel is natuurlijk aanzienlijk meer hefhoogte en meer reikwijdte. Dat terwijl de gunstige eigenschappen, zoals duwkracht, wendbaarheid en een goed overzicht, van een knikgestuurde wiellader van kracht blijven. Het is dus de ideale combinatie van een verreiker en een shovel in één. Ideaal voor (melk-) veehouders en bouwbedrijven.
Welk model is voor u geschikt? Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Verreikers Weidemann

De compacte verreikers van Weidemann zijn uniek door hun combinatie van hefhoogte, breedte en machinevermogen. Met vierwielaandrijving en vierwielbesturing zijn ze stabiel en goed uitgerust voor veel uiteenlopende taken.


Hoftrac serie knikladers

De basismodellen van de Hoftrac of landbouwlader zijn het uitgangspunt voor het behoefte-afhankelijk uitrusten van uw machine. met onze voordelige instapmodellen heeft u de mogelijkheid om uw Hoftrac of landbouwlader naar wens te configureren: kies de opties die u voor uw toepassingen nodig hebt uit de talrijke mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw Hoftrac of landbouwlader geheel voldoet aan uw individuele wensen. Het voordeel van het concept van de Weidemann Hoftrac of landbouwlader voor u: bij de Hoftrac- of landbouwladerseries betaalt u alleen wat u echt nodig hebt. Het is namelijk niet de grote verscheidenheid aan modellen die de optimale oplossing biedt, maar de individuele machine-uitrusting voor de betreffende toepassing. In combinatie met de juiste aanbouwdelen worden onze Hoftracs of landbouwladers tot zeer functionele multitools, die geheel voldoen aan de vereisten van de toepassing.

Op zoek naar een Weidemann met gesloten Cabine? Neem contact op, dan adviseren wij u graag.