Machines afgestemd op de bouwindustrie

Ondanks dat Key-Tec’s roots in de landbouwwereld liggen, kan u bij ons ook terecht voor het huren van machines en werktuigen voor andere sectoren, zoals de bouwindustrie. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment machines die uitermate geschikt zijn voor uw bouwtoepassingen.

Concessiehouder

Zo is Key-Tec sinds 2002 de officiële concessiehouder voor Manitou in Oost-Vlaanderen. Deze Franse constructeur van bouwmachines is wereldwijd marktleider op vlak van verrreikers en heftrucks. Daarnaast ontwikkelt Manitou hoogwaardige machines die u helpen bij uw metselwerken, constructie, sloopwerken, renovatie en tunnelbouw.

In 2014 voegden we daar bovendien de concessie voor Case Construction in Nederlandstalig België aan toe. Case CE is een Amerikaanse pionier in de wereld van bouwmachines. Zo leveren ze onder andere de meest kwalitatieve wielladers, gravers en rupskranen.

Key-Tec VCA-certificaat

Naast deze twee concessies is Key-Tec ook de trotse bezitter van het VCA-cerificaat. Met dit certificaat bewijst Key-Tec te voldoen aan de huidige eisen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het geldt bovendien als garantie voor een betrouwbare en veilige manier van werken. 

Veilig omgaan met bouwmachines dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

Het uitgebreide Key-Tec gamma

Voor machines en werktuigen voor de bouwindustrie bent u bij Key-Tec aan het juiste adres. Wij bieden meer dan 350 machines van verschillende topmerken. Naast de eerder vermeldde Manitou en Case, bieden we u onder meer ook toestellen van CMC, Aichi en Bomag.

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van onder andere verreikersgravers, laders en zoveel meer. Deze machines zullen er stuk voor stuk voor zorgen dat u uw taak sneller en efficiënter kunt uitvoeren en het uw werk weer een stukje lichter wordt.

Wij garanderen u dat alle toestellen uit ons assortiment steeds betrouwbaar en van topkwaliteit zijn. Bovendien bekijken we elke aanvraag zorgvuldig, zodat u steeds beroep kunt doen op de machines die het meest geschikt zijn voor uw toepassing.

Door onze decennialange ervaring beschikken wij over een ongekende know-how. Wij staan u dan ook graag met raad en daad bij wanneer u twijfelt over de huur of aankoop van een bouwmachine.

Neem meteen contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij staan u vervolgens graag bij met advies op maat.

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN IN VERHUUR OF AANKOOP? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.