Manitou dealer en verhuurder | Key-Tec

Manitou verhuurder Nederland en België

Key-Tec is officiële dealer van Manitou verreikers, heftrucks en hoogwerkers in België en verhuurder in Nederland. Manitou is wereldleider op het gebied van verreikers en heftrucks voor ruw terrein, alsook de referentie voor al uw toepassingen in de bouw, de landbouw en de industrie.

 

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor de koop, verhuur, onderhoud en (reserve)onderdelen van zowel nieuwe als tweedehands machines. Wij verkopen Manitou machines aan bedrijven in België. En voor de verhuur, onderdelen en onderhoud kunnen klanten uit de hele Benelux bij ons terecht. Bekijk hieronder een greep uit ons verhuurassortiment van Manitou.

 

Manitou verreikers

De verreikers blinken uit in hun veelzijdigheid, omdat Manitou ook een hele reeks accessoires produceert waarmee u uw multifunctionele machine nog veelzijdiger kunt inzetten. 

 

Manitou heftrucks

Manitou staat bekend om hun robuuste heftrucks voor alle terreinen. Daarnaast zijn de industriële heftrucks van Manitou ideaal voor al uw toepassingen waarbij stabiliteit en snelheid cruciaal zijn.

 

Manitou hoogwerkers

De hoogwerkers van Manitou blinken uit in veiligheid en hebben werkhoogtes tot wel 40 meter waarmee ze ideaal zijn voor elke klus.

 

Manitou schaarliften

Met deze schaarliften brengt u moeiteloos uw mensen en materialen naar de gewenste hoogte. Vanuit de degelijke kooien van Manitou heeft u steeds volledige controle over de schaarlift.