Machines voor de tuinbouw

In het aanbod van Key-Tec vind je de meest uiteenlopende machines die kunnen worden ingezet in verschillende sectoren. Zo bieden wij toestellen aan voor de landbouwindustrie of bouwsector. Hieronder stellen we u graag een ander type toestel voor: machines die perfect zijn voor het fijnere werk in de tuinbouwsector.

Bent u hovenier of actief in de tuinbouw? Dan vindt u zeker uw gading in deze machines.

Minigravers voor de tuinbouw

De compacte minigravers van Case Construction in het aanbod van Key-Tec hebben een gewicht tussen één en acht ton en zijn hiermee ideaal voor het fijnere graafwerk. Deze toestellen laten zich bovendien vlot onderhouden. Ondanks de compacte bouw boeten deze toestellen op geen enkel moment in aan productiviteit, met dank aan de solide motoren en hydraulica.

Heftrucks voor moeilijker begaanbaar terrein

Voor deze heftrucks van het Franse Manitou is moeilijker begaanbaar terrein en zwaarder werk kinderspel. De compacte toestellen blijven stabiel dankzij een verbeterde tractie, ook op ruwere ondergrond. Met een capaciteit van twee tot zeven ton en lifthoogte tot op vier meter is er niets wat deze machines niet aankunnen. Ontdek het aanbod hier.

Knikladers van Manitou en Case Construction

Kwaliteit, degelijk en efficiëntie vindt u terug bij Manitou en Case Construction. Key-Tec biedt van beide fabrikanten een uitgebreid aanbod knikladers die probleemloos alle soorten grondwerken aan kunnen.

De compacte knikladers van Manitou zijn perfect voor grondwerken. Ze zijn zeer wendbaar en geschikt voor oneffen terrein. Met hun breedte van gemiddeld 1,33 meter en hoogte van 2,5 meter zijn ze ook geschikt voor smalle ruimtes. Er zijn diverse toebehoren voor beschikbaar die u ook makkelijk en snel kunt wisselen.

De robuuste knikladers van Case zijn geschikt voor de grotere klussen. De Case 321E heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 4,23 ton. Toch zijn de knikladers van Case redelijk compact en zeer wendbaar, waardoor ze zeer polyvalent ingezet kunnen worden.

Compacte wielladers van Case Construction

Case Construction biedt, naast de eerder vernoemde minigravers, ook compacte wielladers aan die zeer geschikt zijn voor kleinere kip toepassingen. Met een capaciteit variërend tussen drie en 4,5 ton, is er alvast weinig dat deze machines niet aankunnen.

Kleinere verreikers met een reikwijdte tot vier meter

In het aanbod van Manitou vinden we verreikers terug met een reikwijdte tot vier meter. Deze kleinere machines koppelen hun kleine bouw aan een groot vermogen en zijn daardoor perfect voor toepassingen op werven met een beperkte bewegingsruimte.
Met deze machines is het zeer eenvoudig manoeuvreren. Het liften en transporteren van uw materialen wordt kinderspel en dit met een capaciteit tot wel 2 ton.