Magazijntoestellen

Wanneer uw bedrijf beschikt over een magazijn, dan heeft u waarschijnlijk nood aan een machine die u helpt bij het zwaardere werk. Grote pakketten en zware ladingen vervoeren, heffen en stapelen is kinderspel voor de magazijntoestellen in het aanbod van Key-Tec.

Hieronder zetten we enkele van onze meest compacte toestellen op een rijtje. Stuk voor stuk bewezen ze hun waarde in de magazijnen van onze klanten.

Weidemann knikladers

Deze compacte knikladers van Weidemann staan ook onder de naam Hoftracs bekend en zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van losse grondstoffen die opgeslagen worden in magazijnen. In de eerste plaats denken we hierbij aan zand, grind of andere materialen. Door het compacte design van deze toestellen en de kleine draaicirkel, zijn ze perfect voor gebruik in eerder beperkte ruimte.

Ondanks hun eerder kleine voorkomen, moeten deze machines niet inboeten aan kracht en vermogen. Dat is dan ook de reden waarom deze Weidemann knikladers zo polyvalent ingezet kunnen worden. In het uitgebreide aanbod van Key-Tec vindt u alvast laders die een last tussen 900 kilogram en 4,65 ton aankunnen. Bovendien reiken deze knikladers tussen ruim 2,7 en 3,7 meter hoog.

Industriële heftrucks van Manitou

Manitou levert machines in alle maten en gewichten, maar deze reeks industriële heftrucks lenen zich het beste tot een gebruik in magazijnen en stockageruimtes.

Deze toestellen beschikken over een maximale verticale lift tot vier meter en zijn volledig afgestemd op het gebruik op een kleinere ruimte. Een vlotte besturing, wendbaarheid, veiligheid en stabiliteit stonden dan ook voorop. achines zijn ontworpen om uw ladingen veilig te verplaatsen. Opnieuw hoeft u niet in te boeten aan power met een draagvermogen tussen anderhalve en zeven ton. Tot slot heeft u de keuze tussen een elektrisch-, diesel- of gas aangedreven motor.

Semi-industriële heftrucks

Nood aan een toestel voor het wat zwaardere werk? Dan is deze semi-industriële reeks heftrucks van Manitou ongetwijfeld wat u zoekt. Met een draagcapaciteit tussen twee en vijf ton en lifthoogte tot vier meter, is geen karwei te zwaar.

Ondanks dat deze toestellen beschikken over het nodige vermogen, blijven ze toch vooral compact en dus uiterst manoeuvreerbaarheid, veilig en stabiel. Houdt u van een no-nonsense machine die gebruiksvriendelijk is en makkelijk te onderhouden, bekijk dan zeker het aanbod van Manitou.

Heftrucks voor alle terrein bij Manitou

Plant u uw nieuwe machines niet enkel te gebruiken in het magazijn, maar ook daarbuiten op moeilijker begaanbaar terrein? Ook dan biedt Key-Tec u de keuze uit een mooi aanbod toestellen van Manitou.

Deze reeks trekt zich moeiteloos uit de slag op moeilijker terrein, zelfs voor het wat zwaardere werk. Met een capaciteit tussen de twee en zeven ton en lifthoogte tot vier meter, gaan deze toestellen geen job uit de weg. Ruige ondergrond? Tractie stond tijdens de ontwikkeling van deze trucks steeds voorop.

Contacteer Key-Tec voor uw voorstel op maat