Sennebogen 821E

Overslagkraan huren Sennebogen 821E
Overslagkraan huren
Prijs per dag
€ 1 190,00
Prijs per week
€ 3 125,00
Prijs per maand
€ 10 000,00
Offerte aanvragen Download de productfiche

Specificaties

Merk: Sennebogen
Type: Sennebogen 821E
Gewicht (kg): 23700
Breedte (m): 2.55
Hoogte (m): 3.25
Transportlengte (m): 10.4
Informatie: Met sloop-sorteer grijper

Material handler huren

De Sennebogen 821E is de ideale machine voor overslag-, bouw- en recycling werkzaamheden. Deze overslagkraan is uitgerust met wielen zodat u altijd bijzonder mobiel bent. 

 

Sorteergrijper voor het recycling werk

De Sennebogen 821E kan uitgerust worden met een sloop-sorteer grijper voor het moeiteloos sorteren en laden van goederen en recyclebare materialen. Hiermee is deze material handler geschikt voor zowel het overslaan van goederen als het sorteren en verplaatsen van afval of grondstoffen.

De E-series van Sennebogen staan bekend om hun efficiëntie en zuinigheid. De Sennebogen 818E is uitgerust met 4 technieken om energie te besparen waaronder de ECO modus. Hierbij wordt het brandstofverbruik bij lichtere werkzaamheden tot wel 20% verlaagd.

Bovendien staat comfort en veiligheid hoog in het vaandel bij Sennebogen. Er zijn camera's aan de voor- en achterkant en de oppervlaktes waar men kan staan zijn uitgerust met een antisliplaag. De ergonomische cabine is in hoogte verstelbaar zodat u altijd het overzicht bewaart over de lading. Bovendien maakt de schuifdeur het in- en uitstappen gemakkelijk.

Vergelijking van overslagkranen

Hieronder volgt een overzicht van de overslagkranen die u bij ons kunt huren.

Machine Type Gewicht Max. bereik
Sennebogen 818E Wielen 21,8 ton 10 meter
Sennebogen 821E Wielen 23,7 ton 12 meter
Offerte aanvragen