Waarom kiezen voor een tweedehands machine? 

De kostprijs van een nieuwe machine kan soms doorwegen op uw budget. Gaat het nu om kleine of grote werken, Key-Tec biedt een ruim assortiment van tweedehands machines aan van merken zoals Manitou, CASE Construction, Weidemann & Wacker Neuson.

Bij Key-Tec kan je ook rekenen op volledige transparantie. Het aantal werkuren en de leeftijd van elke machine staan steeds vermeldt op de detailpagina. Op die manier kan u steeds de juiste machine kiezen die perfect is voor uw project.

De voordelen van een tweedehands machine 

Het spreekt voor zich dat het kopen van een tweedehands machine bij Key-Tec een aantal voordelen met zich meebrengt. We lijsten ze hier graag even voor u op:

  • Minder hoge kostprijs
  • Transparantie omtrent werkuren en leeftijd
  • Uitstekende service van Key-Tec
  • Gedetailleerde beschrijvingen + afbeeldingen

Bekijk het volledige assortiment van tweedehands machine van Key-Tec en maak vandaag nog uw keuze! Voor ieder project hebben wij wel een tweedehands machine die voor u klaar staat. 

Twijfelt u over welke machine het best geschikt is voor u en uw project? Neem dan contact op met Key-Tec, wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Samen bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een passende oplossing. Bovendien kan u voor sommige machines ook rekenen op een opleiding voor het besturen ervan.