Ontdek de graaflaadcombinaties van Case

De graaflaadcombinaties van Case zijn schoolvoorbeelden van de staaltjes techniek die u van Case CE mag verwachten. Deze reeks is de perfecte combinatie tussen de beste prestaties enerzijds en comfort anderzijds. U geniet van hierbij van een veelzijdig toestel dat zich makkelijk laat onderhouden. We zetten even de kenmerken voor u op een rijtje. 

De beste prestaties tegen een lagere uitstoot

Met de graaflaadcombinaties van Case geniet u van de krachtigste motoren zonder het milieu uit het oog te verliezen. De FPT (Fiat Power Train) motoren worden gebruikt in trucks, landbouw werktuigen en zelfs militaire voertuigen. Ze beschikken over de nieuwste technologie en leveren de beste prestaties tegen een lage onderhoudskost. Bovendien zorgt deze motor ervoor dat u geniet van hoge prestaties tegen een lager brandstofverbruik, ook wanneer uw machine zwaarbeladen is.

Veiligheid en gebruiksgemak gaan hand in hand

Bij Case draagt men veiligheid hoog in het vaandel en dit steeds zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Zo kunt u makkelijk bij de motor, het oliepijl en de filter. Dit maakt onderhoud makkelijker dan ooit. Bovendien worden de radiatoren beschermd door een speciaal ontworpen anti-stootframe. Dit zorgt voor een betere bescherming en lagere onderhoudskosten wanneer u een obstakel raakt.

Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de besturing automatisch uitgeschakeld wordt wanneer de machine niet gebruikt wordt. Tot slot zorgt het Auto Ride Control systeem ervoor dat u makkelijker het evenwicht en tractie bewaart, zelfs op de moeilijkste ondergrond. Verschillende bandentypes en technologieën zijn bovendien beschikbaar om te voldoen aan de meest uiteenlopende noden. 

Case's graaflaadcombinaties zijn aangepast aan het zwaardere werk

Deze graaflaadcombinaties mogen dan wel compact zijn, ze zijn steeds perfect afgesteld op het zwaardere werk. Zo zijn ze stuk voor stuk uitgerust met een extra bescherming, zodanig dat alle onderdelen die in contact komen met het terrein tegen een stootje kunnen. Bovendien is de grijparm uitgerust met speciale tanden die het materiaal beter vasthouden, zo ook gladde buizen. Die grijparm is bovendien uitermate geschikt voor het laden van een truck door de gebogen vorm. 

De compactheid van deze machines (ze varieren tussen 3,5 en 3,7 meter hoogte) zorgt bovendien voor een lagere transportkost

Bespaar tijd en werk sneller

Met de gepatenteerde hydraulische snelkoppeling kunt u sneller en makkelijker de koppelingen van de graafarm vervangen. U doet dit met één simpele knop, vanuit de cabine.

Dit snelkoppelingssysteem, gecombineerd met de Universele Koppeling mogelijkheden van Case, zorgen voor een ongeziene flexibiliteit. Dit laat u namelijk toe een zeer uitgebreide keuze aan graafemmers te koppelen aan deze machines, ook de meest gangbare onderdelen van andere fabrikanten. Zo kunt u ook de onderdelen die u al in bezit had gebruiken, zelfs al werkte u eerder nog niet met Case.

De voordelen op een rijtje

Met de graaflaadcombinaties van Case geniet u van onderstaande voordelen: 

  • Krachtige motoren met lage uitstoot.
  • Veiligheid van de bestuurder en mecanieker staat voorop, onder andere met automatisch uitschakelende besturing.
  • Makkelijk toegang tot de motor en onderdelen voor onderhoud
  • Extra stootbescherming voor de motor en radiator
  • Een compacte machine, met een hoogte tussen 3,5 en 3,7 meter.
  • Spaar tijd uit met het gepatenteerde snelkoppelingssysteem.
  • Geniet van een ongeziene flexibiliteit en ruime keuze aan graafbakken.
  • Auto Ride Control zorgt ervoor dat u steeds evenwicht en tractie bewaart op de meest uiteenlopende terreinen.

De Case graaflaadcombinaties van Key-Tec

Overtuigd door de vele voordelene van de graaflaadcombinaties van Case? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Key-Tec via het formulier hieronder. Wij staan u graag met raad en daad bij in het aankoopproces.