KEY-TEC was aanwezig op Recycling 2018 in Gorinchem

Van dinsdag 20 november tot en met donderdag 22 november stond de Evenementenhal van het Nederlandse Gorinchem helemaal in het teken van recyclage. Recycling richt zich de aankomende editie op de gehele keten van afval: inzameling, transport, sorteren, opslag, verwerken en recycleren. De vakbeurs speelt daarbij in op huidige thematieken uit deze schakels. Naast een vernieuwde indeling van de beursvloer is er een specifiek gebied voor de Bouw & Sloop en een nieuw Demoplein!

De kracht van Recycling 2018 zit in de combinatie van ontmoeting, kennisdeling, presentatie en demonstratie. De komende editie wordt er een plattegrond gelanceerd met een volledig nieuwe indeling. De beursvloer is ingedeeld in verschillende schakels binnen de volledige (afval)keten. Dit geeft u als bezoeker een overzichtelijk beeld van de exposantenindeling en waar u zich bevindt in de afvalketen. Het hart van de beursvloer wordt gedragen door kennistheaters (met omvangrijke randprogramma’s), kennispartners/brancheverenigingen en een netwerk area.

Bouw & Sloop
Recycling heeft een specifiek gedeelte op de beursvloer ingericht voor Bouw- en Sloopafval en Schroot & Metaal Recycling. Het gedeelte Bouw- en Sloopafval staat tevens in verbinding met vakbeurs Asbestos die voor het eerst tegelijkertijd in Evenementenhal Gorinchem wordt georganiseerd.

Demoplein
Vanuit de wens en behoefte van professionals uit de industrie en bouw- en sloopsector wordt dit jaar voor het eerst een Demoplein gepresenteerd. Op dit Demoplein treft u diverse machines in werking én is materieel te zien van verschillende spelers op het gebied van grondverzet, recyclagemateriaall en aanverwante vakgebieden.

Vakbeurs Asbestos
Asbestos is dé verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen. Het is een platform waar u de totaaloplossing op het gebied van asbest vindt. Met het oog op 2024, waarin alle asbesthoudende daken vervangen of verwijderd dienen te zijn, is een vakbeurs als Asbestos onmisbaar

De KEY-TEC stand zal terug te vinden zijn op stand: A124!