Waarvoor een minigraver gebruiken?

Een minigraver maakt deel uit van de graafmachines voor binnen- en buitenwerk. De minigraver is geschikt voor de kleine graafwerken of bij terreinen waar er niet veel plaats is voor grote graafmachines. Een minigraver neemt het werk over dat u anders met een schop zou moeten verrichten. De naam zegt het dan ook zelf: deze machine is ideaal voor mini-graafwerken.

De voordelen van een minigraver

Key-Tec biedt een ruim assortiment aan minigravers van Case. Deze minigravers hebben heel wat voordelen.

  1. Een minigraver is makkelijk te besturen.
  2. Een minigraver is multi-inzetbaar door de verschillende extra stukken.
  3. Minigravers zijn er in verschillende grootes en gewichten.
  4. Het dagelijks onderhoud neemt weinig tijd in beslag door het eenvoudige ontwerp.
  5. De minigravers van Case hebben betrouwbare motoren en sterke hydraulica. 

Onze minigravers zijn ook erg comfortabel voor de bestuurder. Verschillende minigravers zijn voorzien van een verende en verwarmde stoel, handige joystick en goed afgesloten cabine. Een handige machine dus voor zowel de graafwerken als de bestuurder.

Een minigraver kiezen

Afhankelijk van de werken die u wil uitvoeren, de beschikbare ruimte en de ondergrond waarop de machine zal werken, kiest u een minigraver. De minigravers van Case zijn er in allerhande hoogtes, breedtes, gewichten, graafdieptes,…

Bekijk het assortiment minigravers van Key-Tec en maak uw keuze. Bij Key-Tec kunt u een minigraafmachine kopenhuren of tweedehands kopen. Deze keuze is afhankelijk van de werken die u zal uitvoeren en het regelmaat waarmee u de machine zal gebruiken. Key-Tec helpt u graag de juiste keuze te maken. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

U overweegt een minigraver te gebruiken maar u weet niet goed welke te kiezen? U weet niet of u een minigraver zou kopen of huren? Key-Tec helpt u van A tot Z bij uw keuze en verleent bovendien een opleiding voor het besturen van de minigravers.