Elektrische heftrucks huren

Op zoek naar een elektrische heftruck voor industrieel gebruik? Wij hebben verschillende modellen te huur. Ook met kleine draaicirkel.

Onze Manitou heftrucks zijn compact, krachtig en duurzaam. De elektrische uitvoeringen hebben een capaciteit tot 3,5 ton.

Onze compactste machine is de Manitou ME 316 met een breedte van ongeveer een meter en capaciteit van 1,6 ton.

 

 

Vergelijking van elektrische heftrucks

Hieronder volgt een overzicht van onze elektrische heftrucks die u bij ons kunt huren. Daarnaast verhuren we heftrucks op gas en diesel.

Machine Hefhoogte Capaciteit Soort
Manitou ME 316 3 m 1600 kg Elektrisch

Manitou ME 425
3 m 2500 kg Elektrisch
Manitou ME 430 3 m 3000 kg Elektrisch

Voordelen van elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks zijn geliefd voor industriële toepassingen. In vergelijking met een heftruck op diesel of LPG zijn ze een stuk schoner en bijzonder stil. Bestuurders zitten niet meer in de herrie waardoor ze een stuk aangenamer kunnen werken. Ook komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij bij een elektrische heftruck.

Het onderhoud is vrij eenvoudig en snel uit te voeren. U dient wekelijks het vloeistofniveau te controleren en dit indien nodig bij te vullen met gedemineraliseerd water. Hiervoor zijn automatische vulsystemen verkrijgbaar. Dit maakt het bijvullen kinderspel waardoor u weer snel aan de slag kunt.

 

Contacteer Key-Tec voor uw voorstel op maat