Weidemann verhuurder Nederland en België

Key-Tec verhuurt Weidemann knikladers en verreikers in Nederland en België. De Belgische markt bedienen we vanaf key-tec.be en Nederlandse klanten kunnen terecht op key-tec.nl. Weidemann produceert toonaangevende allround machines die breed inzetbaar zijn in meerdere branches zoals de tuin- en landbouw, industrie en bouw.

 

Toonaangevend en innoverend

Bij de productie van de machines zet Weidemann steeds de hoge kwaliteit voorop; daarvoor kan het rekenen op de modernste productieplaatsen voor verreikers en wielladers in Europa. Maar deze meerwaarde resulteert ook uit de bijzondere kwaliteitseisen van Weidemann, voorbeeld daarvan zijn het gebruik van twee verschillende lakprocessen en de strenge eindcontrole.

Daarnaast kijken ze ook steeds vooruit met de investering in nieuwe technologieën zoals de inklapbare Canopy Eps (Easy Protection System) of het innovatieve bestuurdersassistentiesysteem VLS (Vertical Lift System). In het kader van milieubewustheid en kostenefficiëntie innoveert Weidemann dan weer met de recente lancering van de 100% elektrische eHoftrac.

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor de koop, verhuur, onderhoud en onderdelen van zowel nieuwe als tweedehands machines en geschikte opbouwgereedschappen of toebehoren. Wij verkopen Weidemann machines aan bedrijven in België. En voor de verhuur, onderhoud en onderdelen kunnen klanten uit de hele Benelux bij ons terecht. Bekijk hieronder een greep uit ons verhuurassortiment van Weidemann of neem contact op met onze klantenservice voor advies welke machines bij uw situatie passen.