Weidemann T4512

Prijs per dag
€ 165,00
Prijs per week
€ 375,00
Prijs per maand
€ 1 375,00
Offerte aanvragen Download de productfiche Review

Specificaties

Merk: Weidemann
Type: T4512
Werkhoogte (m): 4.5
Capaciteit (kg): 1200
Gewicht (kg): 2530
Breedte (m): 1.56
Hoogte (m): 1.94
Random: 738943

Een nieuw concept

De Weidemann T4512 verreiker is uniek in zijn ontwerp. Het berust niet op het ontwerp van een verreiker en ook niet van een kniklader. Het is een verreiker in het formaat van een mini-kniklader / hoftrac. De verhoudingen in afmetingen, hefkracht en hefhoogte zijn nu al ongeëvenaard. De T4512 kent dan ook geen concurrentie. De prestaties en wendbaarheid zijn ongekend. Dit maakt deze machine de ideale compacte verreiker om te huren.

Het grote aanbod aan extra's en aanbouwapparaten zorgen ervoor dat uw verreiker uitgerust is voor al uw behoeftes en eisen. Deze machine is dan ook geschikt voor veelzijdig gebruik. Verder staat het praktische gebruik, de zuinigheid en comfort centraal bij dit ontwerp.

 

Optimale toegang voor service en onderhoud

Weidemann maakt snelle en makkelijke toegang tot de motor, het hydraulische systeem en de elektra mogelijk. Standaard onderhouds- en controlewerkzaamheden voert u zelf in korte tijd uit, zodat uw Weidemann verreiker weer vlot kan worden ingezet. Dit bespaart kosten en verhoogt de levensduur van de machine.

Offerte aanvragen